Thursday, December 9, 2010

2011 Jersey Malaysia

Mari Dapatkan jersey terbaru malaysia 2011







Malaysia Away


Malaysia Away (inside)


Malaysia Home


Malaysia Home (inside)

Size : S,M,XL
Price: RM35/1pcs 

27 comments:

  1. salam
    saya nak tanya saiz s biru & kuning,
    m biru & kuning ada x?

    ReplyDelete
  2. sy dr putrajaya, sy nk bju saiz remaja dlm linkungan umur 15 thn. tinggi 160cm. malaysia warna kuning. ada x? kalau ada tlg email sy kt adli.silvia@gmail.com. tq

    ReplyDelete
  3. sorry baru tgk blog...

    semua size ade...

    cume skrg stock delay...

    shipment seperti biasa setiap isnin

    ReplyDelete
  4. minta maaf...kilang siam hanya keluar size s,m,xl

    ReplyDelete
  5. baju malaysia home still have stock?? satu berape include posting??

    ReplyDelete
  6. nak size ape...

    postage helaian pertama rm8 seterusnya rm2

    ReplyDelete
  7. ader jersey utk ladies x?? mcm baby T camtu?? ke mmg ne yg standard jersey je??

    lagi stu...leh type name ngn number gak ke utk jersey ne??

    plz..ASAP! needed b4 this sunday..smpat x rsenyer??

    ReplyDelete
  8. miss syira and complicated puzzles please check ur mail box..

    tq

    ReplyDelete
  9. bro, still available? ni grade apa, saya nak size s, kalau +postage, brapa? thanks

    ReplyDelete
  10. salam.. sy nk tanya.. jersey malaysia away size M utk lelaki. klu tmbh nama sendiri 6 huruf berapa? termasuk posting? jenis kain?

    ReplyDelete
  11. salam,
    nak tanye malaysia jersey away pnye still available tak? kalau untuk adik sy 12 thun agak2nye saiz ape ye??

    lg satu, yg jersey for ladies yg longsleeve tu still ade lg tak?
    kalau ade email kt sy boleh? thanks :)

    aliasabarudin@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Salam.

    Apa beza jersi-jersi lain dengan yang ada pada web ni?

    http://cebagoomarket.blogspot.com/2011/11/tanah-tumpahnya-darahku.html

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. bro..utk ladies saiz s ade x?
    lau bole long sleeve

    ReplyDelete
  15. boleh bagi description untuk setiap saiz tak , contoh macam saiz s tu berapa panjang n lebar die.
    nak mudahkan pemilihan saiz :) tq

    ReplyDelete
  16. sorry...baru tgk comment..

    shamsuddin:
    ladies paling kecil size M 16inchi armpit,

    nadia:
    s men ker?=armpit 19inchi

    ReplyDelete
  17. abng kalau saye nak beli baju malaysia tapi pakai paypal kad then harga baju malaysia 35 lepas tu dye ade angkat duit untuk hantar x..kalau saye nak pakai paypal kad bank rakyat can buy ma..

    ReplyDelete
  18. untuk kanak2 umur 3 thn ada x. nak No.10 urgent

    ReplyDelete
  19. email saya:norfezah.ahmad@gmail.com

    ReplyDelete
  20. mintx email kn contoh no jersy & nama y ada & bg kn harga skali......
    azizulhakimi86@gmail.com

    ReplyDelete
  21. justin:
    paypal ade kena charge 10% dr jumlah pembelian...termasuk harga pos...bro kt mana ni??...

    nena:check emel

    keyme:check emel

    ReplyDelete
  22. Boleh order lagi ke ni ? nak saiz m , bleh letak nma n nmbor tak ?

    ReplyDelete
  23. Replies
    1. cf afiqah..yg ni dh xde...ade yg baru je...

      picture xdpt nak upload lagi...sebb ade problem

      Delete
  24. I would like to buy this 2011 Malaysian home jersey. Are there any stock? Or can you produce it again? Thanks..

    ReplyDelete